Programma vandaag?

Adres

LTV Heugem

Gronsvelderweg 100

6229 VN Maastricht

contact@ltv-heugem.nl

043-3616164

Plan route

Nieuwsbrief september 2020

Kostons Kuijpers 682507862 640 Intergarde

Een zomer vol tennis én met nieuws 

Ondanks het Corona virus hebben we dit seizoen gelukkig nog veel gelegenheid gehad om lekker te kunnen tennissen én is er achter de schermen hard gewerkt om een aantal dingen te verbeteren. Hoog tijd dus om jullie hierover bij te praten. 

Je tennispas opent deuren !

 

Deze zomer is er een kaartlezer rechts naast de deur van het clubhuis geplaatst waarmee je, met je tennispas toegang hebt tot de toiletten, ook al is de kantine gesloten. Alle pasjes zijn op afstand geactiveerd en dus klaar voor gebruik. Gewoon even je pasje door de scanner halen en je kunt naar binnen. Zo kun je op elk moment even pauzeren met een sanitaire stop, flesje water bijvullen en weer lekker verder spelen.

Baanverlichting

Binnenkort verhuist ook de bediening van de lichten naar de hal van het clubhuis. Daar kun zelf met je tennispas s avonds het licht aandoen en als je weggaat, doe je het licht weer uit. Scheelt weer een hoop energie, alleen leden kunnen t licht bedienen en zo worden onze overburen minder ‘verblind’.

Onderhoud van het park

De sponsorborden zijn vernieuwd en er zijn extra windschermen geplaatst. Aan het eind van het tennisseizoen willen we weer een paar uurtjes reserveren om samen het onderhoud te doen. Samen de handen uit de mouwen steken, met koffie en vlaai, om ons parweer ‘fit’ de winter in te sturen. 

Op zaterdag 3 oktober starten we vanaf 09.00 uur tot uiterlijk 11.30 uurKun je een uurtje of langer helpen, meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en dan maken we er samen een gezellige én nuttige ochtend van.

Competitie nazomer 

We nemen dit jaar met 2 jeugdteams op zondagmorgen vanaf 10:00 uur en 1 gemengd team op de vrijdagavond vanaf 19:00 uur,deel aan de najaarscompetitie. Veel speelplezier en succes met het verdedigen van de eer van de club! 

Mocht je de teams willen aanmoedigen, het speelschema kun je raadplegen op https://mijnknltb.toernooi.nl/

 

Tweewielerspecialist De Beente TIM Vastgoed Boileau Brandbeveiliging

hoveniersbedrijf sour Administratie WPL 043WEB 

 

Digitaal afhangbord

We horen positieve geluiden over het reserveren van de banen met de tennisapp. 

De “vaste” reserveringen voor trainingen, competitie en andere clubactiviteiten, zijn al in het digitale afhangbord verwerkt. Je kunt dus erg gemakkelijk controleren of de banen vrij zijn om gezellig een uurtje te komen tennissen.

Het overzicht van de actuele reserveringen zie je nu ook op het digitale afhangbord in de hal van ons clubgebouwAls je op de baan staat en langer wilt spelen? Dan kun je ook op het bord zien of je nog langer kunt spelen. 

Ook voor Harry en Astrid, onze kantine-uitbaters is het erg belangrijk dat dat de leden altijd afhangen. Zo kunnen zij een goede inschatting maken over de baanbezetting en de kantine bij voldoende animo te openen.

Algemene ledenvergadering 

De ALVvindt dit jaar plaats op donderdag 19 november, 19.30 uur. Om dit Corona proef te organiseren is het verplicht je van tevoren aan te melden. Dit kan op het mailades Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan weten we met hoeveel we zijn en kunnen we de stoelen Corona proef uit elkaar zetten. Naast CarolineMulders wordt die avond ook Heleen van de Wel officieel voorgedragen voor het bestuur. 

Wintertennis in Eijsden

Ook dit jaar kun je weer voor een aantrekkelijk bedrag, in de winter gaan tennissen op de all-weather banen van TV Eijsden.

Wil je weten wat de kosten zijn, wat je moet doen om je inschrijven of heb je andere vragen of opmerkingen, schrijf dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij proberen je zo snel mogelijk te antwoorden.

Kom je ook naar de afsluiting van het tennisseizoen?

Voor de dames op 7 oktober en voor de heren op 1 oktober, wordt het seizoen afgesloten met een gezellige avond, voor een laatste (?) potje tennis op t gravel, voor een lekker hapje en drankje en om weer vervolgplannen te maken! Ook al heb je weinig kunnen spelen op de recreatie avonden, je bent van harte welkom om gezellig na te genieten van dit bijzondere tennisseizoen. Opgeven kan nog tot einde deze week via de dames/heren app. 

Met sportieve groet , Per, Raymond, Heleen, Caroline

Jullie bestuur van LTV Heugem

 Bloemen Sour

Garage van den Boorn  Fun in Tennis

 

Tennislessen

tennisleraar

Wanneer je begint met tennissen is het heel raadzaam om tennislessen te nemen. D tennisleraar kan je de basistechnieken van het tennisspel uitleggen om te voorkomen dat je je foute dingen gaat aanleren. Uiteraard kun je elk jaar tennisles nemen om elk jaar weer een stapje beter te worden.

Ook in de winter worden er tennislessen gegeven. Er kan op diverse niveau's tennisles worden gevolgd. Wij hebben een samenwerking met de tennisschool FuninTennis. Via hun eigen website kun je meer informatie opvragen hierover.

Ik wil meer informatie.

Route

Facebook

Personal Training Certification

Kalender

<<  Mei 2021  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
LTV Heugem ...