Programma vandaag?

Adres

LTV Heugem

Gronsvelderweg 100

6229 VN Maastricht

contact@ltv-heugem.nl

043-3616164

Plan route

eMail adres veranderd?

mailboxKrijg jij geen emails meer van LTV Heugem maar wil je wel op de hoogte gehouden worden? Dan zijn wij of nog niet op de hoogte van je emailadres of je adres is misschien veranderd?

Geef dan hieronder je email en naam door en vanaf dat moment wordt je op de hoogte gehouden van nieuws over LTV Heugem.

Uiteraard gebruiken we je email adres alleen voor het informeren over LTV-Heugem gerelateerde zaken. 

 

* verplicht
 

Programma

Kampioenen!

TWEE JEUGDTEAMS VAN LTV HEUGEM KAMPIOEN ! 

2e jeugdteam 11tem17 kampioenDe voorjaarscompetitie is weer ten einde. Zes teams zijn de strijd aangegaan met teams van naburige clubs in de regio. 
In de nieuwe clubapp kun je de standen bekijken van alle teams. 
Deze keer hebben er 3 jeugdteams mee gespeeld: 2 teams jongens 2e klasse 11 t/m 17 jaar en 1 team meisjes 2eklasse 11 t/m 17 jaar. 

De meisjes hebben een mooie 5e plaats behaald en de beide jongensteams zijn allebei kampioen geworden. 

Lees meer

Nieuwe Contributieinning.

Beste clubleden,

Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat onze tennisclub volop in beweging is. Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. 
Eén van deze slagen betreft de inning van de contributie. In het verleden kostte het vaak moeite alle contributies tijdig te innen. Dat willen we graag verbeteren.

Lees meer

Laddercompetitie Spelregels

Ladder LTVH kopie

Hoe werkt het?

Een laddercompetitie of tennispiramide is een manier om tegenstanders uit te dagen tegen jou te spelen en te bekijken wie het hoogst kan komen in de piramide. Voorlopig beperken we ons tot enkel spel en iedereen kan anderen uitdagen, jong of oud, man of vrouw, maakt niet uit.

In de kantine hangt een bord waarop je sleutelhangers in een piramidevorm kunt ophangen. Zie bijgaande foto.  Neem een lege sleutelhanger en zet je naam met e-mailadres of telefoonnummer op de label. Hang deze op de onderste rij.
Als je voor het eerst gaat deelnemen, kies je een tegenstander uit de onderste horizontale rij.
Heb je gewonnen, dan ga je 1 niveau hoger; de verliezer blijft staan.

Lees meer

Wie wordt jouw buddy?

Nieuwe leden krijgen een introductieprogramma en een buddy.
Zo heb je altijd een tennismaatje dat je wegwijs maakt op de tennisclub.
Wel zo handig, toch? 

Lees meer

Heb jij de club app al?

homeDownload de KNLTB ClubApp (opnieuw)
LTV Heugem  heeft een vernieuwd en verbeterd ledenadministratiesysteem. Het vernieuwde KNLTB.Club betekent wel dat onze leden de KNLTB ClubApp opnieuw moeten downloaden. Inhoudelijk verandert er niks binnen de ClubApp, het is alleen nodig dat jij als lid de oude ClubApp verwijdert van je telefoon en de KNLTB ClubApp opnieuw downloadt. Dit is vanaf vandaag mogelijk. Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de KNLTB ClubApp te downloaden:

Lees meer

Tennislessen 2019

Bijgevoegd vinden jullie het inschrijfformulier voor de tennislessen van komende zomer.

Voor de jeugd van LTV Heugem en TV Eijsden organiseren we op zondag 31 maart een gratis Tennis clinic op de banen van LTV Heugem, van 10 tot 12 uur, met aansluitend een openingstoernooi.

Lees meer

PR aandacht voor ons Buddy systeem

Onlangs verscheen er een leuk PR artikel over het Buddy systeem dat bij ons binnen de vereniging voor nieuwe leden wordt gehanteerd. Hieronder een stukje tekst van het artikel. 

heugem 2 945x805Wat doe je als het ledenaantal van de tennisvereniging met rasse stappen achteruit gaat? Hoop je op nieuwe leden en onderneem je verder niets of? Juist je bedenkt een manier om nieuwe leden te werven. Simpel. Toch? Bij tennisvereniging LTV-Heugem werd een groep creatieve leden bij elkaar gezet door het bestuur. De opdracht was simpel; Bedenk een manier om meer leden te werven. Uitkomst? De Buddy-app.

Lees het hele artikel

Tennislessen

tennisleraar

Wanneer je begint met tennissen is het heel raadzaam om tennislessen te nemen. D tennisleraar kan je de basistechnieken van het tennisspel uitleggen om te voorkomen dat je je foute dingen gaat aanleren. Uiteraard kun je elk jaar tennisles nemen om elk jaar weer een stapje beter te worden.

Ook in de winter worden er tennislessen gegeven. Er kan op diverse niveau's tennisles worden gevolgd. Wij hebben een samenwerking met de tennisschool FuninTennis. Via hun eigen website kun je meer informatie opvragen hierover.

Ik wil meer informatie.

Route

Facebook

Personal Training Certification

Kalender

<<  Februari 2020  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
242526272829 
LTV Heugem ...